Κριτικές Skincell Pro

 • Ιωάννα
  Χρησιμοποιείται ορός skincell pro για να απαλλαγούμε από την ελιά στο πρόσωπο. Μεγάλες και περιβάλλουν το mole είχε εξαφανιστεί εντελώς σε 2 μήνες. Καλό αρνήθηκα να έχουν τη χειρουργική επέμβαση, και πίστευαν στην επίδραση αυτού του φαρμάκου.
  Skincell Pro
 • Ιωάννης
  Κρέμα skincell pro έχει μια ευχάριστη μυρωδιά, μαλακή υφή. Χρησιμοποιείται κατά κρεατοελιές στο λαιμό εξαφανιστεί εντελώς σε μόλις ένα μήνα. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ μετά το ντους.
  Skincell Pro
 • Αναστασία
  Διέταξε το σύζυγό της για τη θεραπεία κονδυλωμάτων στο πίσω μέρος. Πιστεύεται ότι μια κρέμα για να απαλλαγούμε από αυτά, αλλά τον έπεισα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε. Μετά από μια εβδομάδα τα κονδυλώματα άρχισε να λαμβάνει χώρα. Τώρα έχουν περάσει 3 εβδομάδες από τότε που αυτός χρησιμοποιεί τον ορό Skincell Pro, κονδυλώματα υπάρχουν μόνο μικρά μπιζέλια.
  Skincell Pro
 • Σοφία
  Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης άρχισα να πάρω το δέρμα. Ο γιατρός είπε ότι ήταν μια χαρά, αλλά έχω αυτή την "ζωγραφική του leopard" δεν ήταν χαρούμενος. Με τη συμβουλή ενός φίλου αγόρασε τον ορό Skincell Proκαι σε ένα μήνα από τα σημεία ηλικίας δεν έχουν εξαφανιστεί.
  Skincell Pro
 • Xeyale
  Είχα μια πολύ άσχημη ελιά, κοντά στη μύτη. Πάντα μου άρεσε, πήγα στο γιατρό για βοήθεια. Αλλά ο γιατρός με συμβούλεψε να αρχίσει να δοκιμάσω το serum Skincell Pro. Σε μόλις 2 μήνες έχω απαλλαγείτε από τις κρεατοελιές στο πρόσωπο, χωρίς χειρουργική επέμβαση.
  Skincell Pro
Εκτίμηση Skincell Pro
4.7
29